Netmore Szórakoztató Portál Poén cuccok, vicces képek és egyebek
Keresés:

Randomizmus

Nincs igazatok! Az én vicceim jobbak!
Kapcsolótábla
Csak úszóknak
Gülüszem
Vágó István új szakmája
Elborult kocsi
Irma és Vilma kissé öregen
Gitáros kutya
Dilimanó

Hirdetések

Bejelentkezés

Közösség

Szavazás

Hogy tetszik az oldal összességében?

Jogi nyilatkozat

A Netmore portál tartalma döntően az Internetről összegyűjtött illetve olvasóink által beküldött anyagokból áll össze. A tartalmak kiválasztásánál ügyelünk a szerzői jogok védelmére, ennek ellenére előfordulhat, hogy jogvédett anyag kerül megosztásra, különösen a látogatók által küldött anyagok esetén.
Amennyiben a portálon olyan anyagot vagy megjegyzést talál, amely szerzői vagy más jogait sérti, értesítsen minket és a jogsértő tartalmat azonnal eltávolítjuk.

A portálon található, szerkesztőség által írt cikkek a CC (Creative Commons) feltételeivel terjeszthetők. A cikkek másolása, felhasználása, fordítása, újrapublikálása, átdolgozása engedélyezett, amennyiben a felhasználás nem kereskedelmi célú, valamint az eredeti forrás (http://www.netmore.hu) feltüntetésre kerül. További infó...

Portálunk tartalmát olvasóink által küldött anyagok is színesítik. Ezen anyagok beküldésével az olvasó engedélyt ad a Netmore szerkesztőségének az anyag publikálására, valamint kijelenti, hogy a beküldött anyag szerzői vagy más jogokat nem sért.

Olvasóink megjegyzés fűzhetnek a portál tartalmához. Ezen megjegyzések tartalma az adott felhasználó és nem a Netmore portál álláspontját tükrözi. A megjegyzések tartalmáért kizárólag a megjegyzést beküldő felhasználó a felelős, a Netmore szerkesztősége mindazonáltal fenttartja a jogot, hogy bármely felhasználói megjegyzést moderáljon vagy töröljön, amennyiben azt nem megfelelőnek tartja, vagy az más személy vagy szervezet jogait sérti.

Bármilyen felmerülő jogi kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy a szituációt mihamarabb elsimíthassuk.
Lapletöltések száma: 3106