Netmore Szórakoztató Portál Poén cuccok, vicces képek és egyebek
Keresés:

Randomizmus

Mutogatós bácsi
Pisai ferde torony
Szex-kresz
Macska és (még valami)
Vágó István új szakmája
Orbán Viktor negyvenezres
Patkányinvázió
Macskaleves
A "szép" menyasszony

Hirdetések

Bejelentkezés

Közösség

Szavazás

Hogy tetszik az oldal összességében?

Jogi nyilatkozat

A Netmore portál tartalma döntően az Internetről összegyűjtött illetve olvasóink által beküldött anyagokból áll össze. A tartalmak kiválasztásánál ügyelünk a szerzői jogok védelmére, ennek ellenére előfordulhat, hogy jogvédett anyag kerül megosztásra, különösen a látogatók által küldött anyagok esetén.
Amennyiben a portálon olyan anyagot vagy megjegyzést talál, amely szerzői vagy más jogait sérti, értesítsen minket és a jogsértő tartalmat azonnal eltávolítjuk.

A portálon található, szerkesztőség által írt cikkek a CC (Creative Commons) feltételeivel terjeszthetők. A cikkek másolása, felhasználása, fordítása, újrapublikálása, átdolgozása engedélyezett, amennyiben a felhasználás nem kereskedelmi célú, valamint az eredeti forrás (http://www.netmore.hu) feltüntetésre kerül. További infó...

Portálunk tartalmát olvasóink által küldött anyagok is színesítik. Ezen anyagok beküldésével az olvasó engedélyt ad a Netmore szerkesztőségének az anyag publikálására, valamint kijelenti, hogy a beküldött anyag szerzői vagy más jogokat nem sért.

Olvasóink megjegyzés fűzhetnek a portál tartalmához. Ezen megjegyzések tartalma az adott felhasználó és nem a Netmore portál álláspontját tükrözi. A megjegyzések tartalmáért kizárólag a megjegyzést beküldő felhasználó a felelős, a Netmore szerkesztősége mindazonáltal fenttartja a jogot, hogy bármely felhasználói megjegyzést moderáljon vagy töröljön, amennyiben azt nem megfelelőnek tartja, vagy az más személy vagy szervezet jogait sérti.

Bármilyen felmerülő jogi kérdés esetén vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy a szituációt mihamarabb elsimíthassuk.
Lapletöltések száma: 214747